الادوات
لمقادير :
لمقادير :
- كوسه
- فلفل
- لحم مفروم
- بصل
- ثوم
- صلصة طماطم
- بهارات حسب الذوق
- ملح
- شبت
- بقدونس
- رز بسمتي
- ورق فويل
- طريقة العمل :
- قومي بغسل الكوسه جيدا
- لا تقومي بتقشير الكوسه , قشريها بشكل سطحي فقط مجرد احتكاك بالسكين و هذا لإن القشر فيه إلياف مفيده جدا ,
- قومي بتقويرها بالطريقه العاديه
- قومي بتجهيز اللحم المفروم و ذلك بوضعه في المقلاه من غير اي دهون و سخنيه على الهادي
- ضعي البصل والثوم و قلبيه حتى تمام النشفان و حتى يبدأ البصل في الإحمرار
- أضيفي صلصة طماطم طبيعيه عليها
- قومي بإضافة البهارات المفضله حسب ذوقك للمحشي , و أضيفي كميه بسيطه جدا من الملح
- و الخضره ( الشبت و البقدونس )
- اخر شئ قومي بإضافة الرز البسمتي وبالاخص الرز البسمتي لإن سعراته الحراريه أقل من الرز العادي و لذلك سيكون مفيد في الرجيم ,
- في صينيه قومي بتقطيع بصله إلى شرائح
- قومي بحشو الكوسه و رصيها في الصينيه
- أضيفي الشربه منزوعة الدهون منها ( انزعيها من على السطح ) و غطي الصينيه جيدا بورق الفويل
- دخليها الفرن
- يمكنك التقديم مع سلطه خضراء أو سلطة زبادي
- [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
- اخيرا منقول ارجو التقييييييييييييييييم